De Nederlandstalige website voor SteenTrain

Partners

Voor het creëren van een positieve bedrijfscultuur, werkt Annemarie Steen regelmatig samen met www.Ha-p.com in Singapore. Annemarie is gecertificeerd EDtS (Easier Done than Said) facilitator. Samen met Avi Liran en Lenny Ravich verzorgde Annemarie Steen Joy-Care-Leadership workshops voor Divan Hotels Istanbul (2010), voor Marina Bay Sands Hotel in Singapore (2011), voor een Caregivers Event in Singapore (2012), aan Khoo Teck Puat Hospital (2012) en aan Hotel Nordic Hotel Forum te Tallinn Estland (2014).

Deelnemers van Marina Bay Sands namen na de workshop het initiatief voor een flashmob met 200 man personeel: Coffee Break at Marina Bay Sands.

Klik hier voor meer informatie over dit programma en deze manier van trainen.

Voor mensen met interesse in het creëren van een positieve (speelse) bedrijfscultuur startte Annemarie in oktober 2013 een inspirerend engelstalig online netwerk. Volg deze pagina om updates en inspiratie te ontvangen: Licence to Play 

SteenTrain heeft de beschikking over een breed netwerk van professionals, die samenwerken om u uw reisbestemming met zo min mogelijk moeite en zoveel mogelijk plezier te laten bereiken. SteenTrain zal specifieke experts adviseren, maar u bepaalt uiteindelijk zelf met wie u op reis gaat.

SteenTrain werkt samen met professionals op de gebieden; training, coaching, meting, assessment, presentaties, teamactiviteiten, trainingsacteurs, bijzondere locaties.